Bij overlijden

Bij overlijden

MG_8808

Uitvaartverzorging Nanninga is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0561 – 61 32 40. Of u nu overdag of ’s nachts belt:
u wordt altijd persoonlijk te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers. Bij een (onverwacht) overlijden komt er veel op u af. Naast alle emotionele aspecten moet er veel geregeld en besloten worden. Uitvaartverzorging Nanninga heeft al bijna dertig jaar ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het afscheid nemen van hun dierbare.
U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring, maar vooral op onze oprechte aandacht, tijd en zorg. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel en betekent bij ons dat nabestaanden één vertrouwd gezicht hebben die het afscheid en de uitvaart geheel voor hen kan verzorgen.

Overlijden

Indien uw dierbare thuis en op natuurlijke wijze is overleden, is een schouwing door de huisarts (of diens vervanger) bij wet verplicht. Vanzelfsprekend kunt u – in afwachting van de komst van uw huisarts – alvast contact met ons opnemen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 0561 – 61 32 40.
Ziekenhuis of zorginstelling: Indien uw dierbare in het ziekenhuis of in een zorginstelling is overleden, is het gebruikelijk dat de behandeld arts de schouwing verricht. Ongeacht het tijdstip van het overlijden, kunt u ons altijd direct bereiken op telefoonnummer 0561 – 61 32 40.

Opbaren

Eén van de eerste keuzes betreft het opbaren van de overledene. Ons uitvaartcentrum beschikt over drie rouwkamers, elk met een eigen stijl. Maar u kunt er ook voor kiezen om de overledene thuis, in zijn of haar vertrouwde omgeving te laten opbaren. Ook als u voor opbaren in de thuissituatie kiest, kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze zorgvuldige en persoonlijke begeleiding hierbij.

Rouwdrukwerk

Of het nu om rouwbrieven, -kaarten, herinneringskaarten, enveloppen of dankkaarten gaat, wij verzorgen het graag voor u. Wij hebben mappen met talloze voorbeelden waaruit u een keuze kunt maken of wellicht inspireren de voorbeelden u voor een eigen ontwerp. Rijnier Nanninga maakt graag – in samenspraak met u – een ontwerp op maat, voor een nog persoonlijkere karakter van het rouwdrukwerk. Het verzorgen van het rouwdrukwerk nemen wij u graag uit handen, maar u bent er natuurlijk altijd vrij in om ervoor te kiezen om het zelf of elders te laten verzorgen.

Kist

Uitvaartverzorging Nanninga beschikt over een ruim assortiment kisten. Vele daarvan hebben wij op voorraad in ons eigen magazijn. Klik hier om ons assortiment te bekijken. Heeft u er geen kist bij gezien die u aanspreekt? Laat ons dan weten wat voor kist u graag zou wensen, dan gaan wij daar voor u naar op zoek.

Rouwvervoer

rouwauto Desgewenst kunt u ook het rouwvervoer door ons laten verzorgen. Onze bijzondere rouwauto is een Lincoln die vanuit Amerika naar Nederland is geïmporteerd. In Nederland aangekomen, hebben wij de auto laten voorzien van een stijlvolle bruingrijzige kleur. Gaat uw voorkeur uit naar ander rouwvervoer, bijvoorbeeld naar een koets met paarden ervoor? Ook daarover denken wij graag met u mee en kunt u rekenen op ons advies en begeleiding.