De uitvaart

De uitvaart

 _MG_8990
Bij het samenstellen en organiseren van een uitvaart komt veel kijken. Uitvaartverzorging Nanninga heeft al bijna dertig jaar ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het afscheid nemen van hun dierbare. U kunt erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat aan alles wordt gedacht en dat alles rondom het afscheid tot in de puntjes is verzorgd. Vanzelfsprekend met uw wensen als belangrijkste uitgangspunt.

 

 

 

 

 

 

 

Spreken op de uitvaart
Vanzelfsprekend is het mogelijk om één of meerdere sprekers aan het woord te laten tijdens de plechtigheidsdienst. Spreken in het openbaar vindt niet iedereen even gemakkelijk. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om tijdens de plechtigheid een professionele spreker het woord te laten doen.

Beeld en muziek
Een plechtigheid kan op vele manieren worden ingevuld. U kunt denken aan het voordragen van gedichten het afspelen van muziek en het tonen van (jeugd)foto’s of video’s . Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over de invulling die het beste bij de overledene en diens nabestaanden past. Ook als uw voorkeur uitgaat naar livemuziek, zoals een zanger(es), organist of pianist, kunnen wij u daarin adviseren en dat – op basis van uw wensen – voor u verzorgen.

Bloemen
Sinds jaar en dag zijn bloemen niet weg te denken rondom het afscheid van een dierbare. Voor nabestaanden zijn bloemen vaak een manier om uiting te geven aan hun speciale band met de overledene. U kunt via ons bloemen en bloemstukken bestellen, maar vanzelfsprekend kunt u dit ook zelf (laten) verzorgen.

Catering
Ook de manier waarop invulling wordt gegeven aan de catering kan een uitvaart persoonlijker maken. Wellicht past een borrel met een verscheidenheid aan (luxe) borrelhapjes veel beter bij de overledene dan bijvoorbeeld de meer gebruikelijke koffietafel. Dankzij de professionele keuken in ons uitvaartcentrum, is er op het gebied van catering heel veel mogelijk. Wij adviseren u hierin graag.