Over ons

Over ons

Uitvaartverzorging Nanninga is een familiebedrijf dat in 1997 is opgericht door Gea Nanninga. Haar liefde voor het vak heeft zij weten over te brengen op haar zoon Rijnier (op de foto eerste rij rechts) en dochter Laurita (eerste rij links). Samen met uitvaartbegeleiders Diny Hooisma, Ludze Fabriek en Ageeth Kuipers vormen zij het dagelijks team van Uitvaartverzorging Nanninga. Naast het dagelijks team is een aantal vaste medewerkers op oproepbasis werkzaam bij Uitvaartverzorging Nanninga, zoals een chauffeur en cateringmedewerkers.

Van A tot Z
Om persoonlijke begeleiding te kunnen waarmaken, hebben wij zoveel mogelijk in eigen huis. Zo hebben we een rouwauto met eigen chauffeur. Ook beschikken wij over een ruim assortiment kisten. Het laten ontwerpen en verzorgen van de rouwkaarten behoort desgewenst ook tot de mogelijkheden. Persoonlijke begeleiding betekent bij ons dat nabestaanden één vertrouwd gezicht hebben die het afscheid en de uitvaart geheel voor hen kan verzorgen.

Voor iedereen
Uitvaartverzorging Nanninga is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Wij mogen dus voor iedere verzekeraar in Nederland een uitvaart verzorgen.
U kunt er te allen tijde voor kiezen om een uitvaart door ons te laten verzorgen, ongeacht bij welke verzekeraar de uitvaartverzekering is afgesloten. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht indien u geen uitvaartverzekering heeft.