Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Sinds oktober 2017 mag Uitvaartverzorging Nanninga het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart voeren. Voor ons en onze werkwijze verandert er vrijwel niets, het keurmerk sluit nauw aan bij onze manier van uitvaartbegeleiding. Het keurmerk onderstreept het belang dat wij hechten aan persoonlijke benadering.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart staat garant voor persoonlijke uitvaartbegeleiding. Kiest u voor een uitvaartbegeleider met dit keurmerk, dan bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Of een uitvaartbegeleider het keurmerk mag voeren of niet, dat wordt niet bepaald door een bureau of instantie, maar door de nabestaanden voor wie uitvaartverzorging Nanninga een uitvaart heeft mogen begeleiden. Dat maakt dit keurmerk uniek.

Het keurmerk
Om het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart te mogen voeren, moet een uitvaartonderneming aan een aantal voorwaarden voldoen, bijvoorbeeld:

  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid dienen centraal te staan;
  • Eén vaste uitvaartbegeleider tot en met de dag van de uitvaart is te allen tijde het uitgangspunt;
  • Iedere uitvaart wordt in samenspraak met de nabestaanden vormgegeven. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken of protocollen;
  • Alle tijd, zorg en betrokkenheid: indien gewenst komt de uitvaartbegeleider dagelijks persoonlijk bij u langs;

Wilt u alle voorwaarden lezen waaraan een uitvaartonderneming moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren, kijk dan op de website Keurmerk Persoonlijke Uitvaart van het keurmerk.

Uitvaartverzorging Nanninga beoordelen
Het is aan de nabestaanden om de dienstverlening van Uitvaartverzorging Nanninga te beoordelen. Een aantal weken na de uitvaart vindt zoals gebruikelijk een evaluatiegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal de nabestaande(n) worden gevraagd om de dienstverlening van onze uitvaartbegeleider te beoordelen.

Beoordelingen lezen
Om de beoordelingen over Uitvaartverzorging Nanninga te lezen, klik hier.