Ons wensenformulier

Uitvaartwensen, denk erover na en neem er de tijd voor!

Uw uitvaartwensen vastgelegd
Zijn er specifieke dingen die u wel of juist absoluut niet zou willen als het om uw eigen afscheid of uitvaart gaat? Als het om een afscheid gaat, komen er tal van vragen op u – of uw nabestaanden – af. Begraven of cremeren? Een officiële plechtigheid of een intiem afscheid in besloten kring? Wel of geen muziek? Vertrouw uw wensen toe aan papier; dit kan u veel rust geven. U kunt hiervoor ons wensenformulier gebruiken. Wij weten uit ervaring dat het voor de nabestaanden heel geruststellend is om te weten dat de uitvaart er zo uit komt te zien, zoals u had gewild.

Hoe kom ik aan het wensenformulier?
Het wensenformulier kunt u hier downloaden. Wilt u het wensenformulier liever per post ontvangen, dan kunt u ons hierover een mailtje sturen of ons bellen op telefoonnummer 0561-61 32 40. Heeft u behoefte aan advies of hulp bij het invullen van het formulier? Wij helpen u graag.

Wat gebeurt er met mijn ingevulde wensenformulier?
Dat bepaalt u helemaal zelf. Als u het ingevulde formulier (nog) niet met anderen of met ons wilt delen, is die keuze geheel aan u. Indien u het een prettig idee vindt dat uw wensen ook bij ons bekend zijn, dan horen wij dat graag. Het heeft onze voorkeur om het ingevulde formulier nog even samen met u door te nemen. U kunt ons bellen om hiervoor een afspraak te maken. Vervolgens werken wij het formulier netjes voor u uit. Van het uitgewerkte wensenformulier ontvangt u een exemplaar voor uw eigen administratie. Een kopie ervan wordt bij ons bewaard. Desgewenst kunnen wij op basis van uw wensen(formulier) alvast een kostenbegroting voor u maken.

Wat als mijn wensen veranderen?
Vanzelfsprekend is het te allen tijde mogelijk om aanpassingen te (laten) verwerken in uw wensenformulier. Een mailtje of telefoontje volstaat.

Uitvaartwensen, denk erover na en neem er de tijd voor!