Onze uitvaartbegeleiders

Onze uitvaartbegeleiders

 

_MG_8451 Laurita

Laurita Nanninga
“Van huis uit heb ik meegekregen hoeveel je voor mensen kunt betekenen bij zo’n ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van een dierbare. Mijn moeder is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Wolvega en daarbuiten. Ik ben trots op de goede reputatie die zij heeft opgebouwd en wil haar werk graag voortzetten.”

 

 

 

 

 

 

 

 

_MG_8481 Diny

Diny Hooisma
“Naast uitvaartbegeleider ben ik ook funerair spreker. Nabestaanden vinden het belangrijk dat het levensverhaal van hun dierbare op een juiste – en bij diegene passende – manier wordt verteld. Maar niet iedereen kan dat zelf. Ik vind het dankbaar werk en het geeft mij veel voldoening als ik een familie daarbij kan helpen en zij mede daardoor kunnen terugkijken op een waardig afscheid.”

 

 

 

 

 

 

 

 

_MG_8495 Ludze

Ludze Fabriek
“Werken bij het familiebedrijf Nanninga geeft mij voldoening, omdat het belang van nabestaanden hier altijd boven het commerciële belang staat. Voor iedere uitvaart wordt alle rust en tijd genomen om de nabestaanden voor te bereiden op de sociale en emotionele kanten die er bij een overlijden komen kijken. Als medewerker krijg ik alle tijd en ruimte om te kunnen handelen in het belang van de nabestaanden. Daarnaast is er ook aandacht en begrip voor mijn eigen emoties; want een overlijden kan jezelf natuurlijk ook raken.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasja Lenis
“Na ruim 20 jaar als inkoper bij een woningcorporatie te hebben gewerkt, heb ik er heel bewust voor gekozen om mij om te laten scholen tot uitvaartbegeleider. Ik wilde meer betekenen voor mensen en vooral: meer werken vanuit mijn hart. Bij Uitvaartverzorging Nanninga kan dat meer dan bij iedere andere organisatie. Ik krijg alle tijd om nabestaanden te begeleiden zoals zij dat wensen en ik hoef hierin nooit concessies te doen. Ik kan mijn werk hierdoor met alle toewijding doen, waardoor ik oprecht kan zeggen dat ik nu volledig vanuit mijn hart kan werken.”