Nieuw: uitvaartregister (gratis lidmaatschap)


Uitvaartverzorging Nanninga heeft een uitvaartregister in het leven geroepen. Tijdens de open dag – die op zaterdag 7 november plaatsvindt – kunnen geïnteresseerden zich gratis inschrijven.

“We kregen steeds vaker de vraag van mensen of ze lid konden worden van ons. Aan die behoefte willen we graag voldoen”, legt Laurita Nanninga de lancering van het uitvaartregister uit. “Bovendien kunnen we op deze manier leden uitnodigen voor bijeenkomsten, interessante lezingen, herdenkingsdiensten en dergelijke. Lid worden is gratis en schept geen verplichtingen”, aldus Laurita Nanninga, dochter van oprichtster Gea Nanninga. “Voor leden die ervoor kiezen om hun uitvaart door Nanninga Uitvaartverzorging te laten verzorgen, is er een extra ledenvoordeel. Zij ontvangen een korting van € 150,- op de uiteindelijke factuur.”

Geïnteresseerden die niet bij de open dag aanwezig kunnen zijn en die zich toch graag willen inschrijven, kunnen zich uiteraard op een ander moment gratis laten inschrijven. Als u ons even belt of een e-mailtje stuurt, kunnen we hiervoor een afspraak maken.